Начало Новините днес Любовна версия за драмата с красивата лекарка, полетяла от 7-ия етаж на...

Любовна версия за драмата с красивата лекарка, полетяла от 7-ия етаж на блок в столичния “Люлин”

Младата лекарка Ирена Иванова е полетяла от 7-ия етаж на блок 302 в столичния кв. “Люлин” след скандал с приятеля си. 35-годишната жена искала да сплаши гаджето си, но се спънала и паднала през терасата. Ужасяващият инцидент станал в петък вечерта. Това разкриха криминалисти пред “Телеграф”.
В момента 35-годишната лекарка е в болница, неконтактна, а медиците са борят за живота й. Майка й, известната фризьорка от Враца – Павлина Петрова, призова от профила си във Фейсбук, който може да дари кръв за Ирена. Тя е с рядката 0- група.

Младата лекарка, която е работила в спешния кабинет на Александровска болница, а в момента е в “Токуда”, отишла на гости на приятеля си в петък вечерта. Той живеел на фаталния 7-и етаж в бл. 302. “Мъжът сподели, че двамата са пили алкохол, но в един момент са се скарали заради ревност. Тя излязла на терасата. Предполага се, че искала да го сплаши, но политнала и паднала”, разказаха ченгетата. Незабавно била извикана помощ на тел. 112. Линейката и полицаите пристигнали на третата минута след подаването на сигнала.

Тъй като младата лекарка е в изключително тежко състояние, не е била разпитана. За сметка на това приятелят й е дал пълни показания на разследващите. Категорично е отхвърлена версията за опит за самоубийство или опит за убийство. Става въпрос за нелеп инцидент, уточняват от силовото ведомство.