Кошмарни подробности от МВР за стрелбата в София! Пострадалият мъж бил с…

МВР направи страшни разкрития относно стрелбата в подлез в София, за която вече писахме. Припомняме, че 50-годишен мъж бе прострелян. Съпругата на простреляния е била с него в подлеза на булевард “България” и булевард “Гоце Делчев”, стана ясно на извънредната пресконференция на МВР.

„Днес около 10.00 часа е получен сигнал за стрелба в подлеза на бул. „България“ и бул. „Гоце Делчев“. В близост е имало колеги, които дори са чули шума от изстрела. Незабавно са реагирали, слезли са долу и са заловили 59-годишния извършител на деянието. Те също така са установили и пострадалия, който е 50-годишен мъж. След пристигане на екипите на „Спешна помощ“ той е откаран в болнично заведение, където се обработва оперативно“, допълни той.

Припомняме, че поводът за скандала е кучето простреляния, което се изпикало на витрината на магазина на стрелеца. “Имаме информация за палка, но до момента не е установена дали пострадалият я е извадил или само носил. По сведения на неговата съпруга той я носил в случай, че кучето бъде нападнато от други животни”, каза главният разследващ полицай на СДВР комисар Стойно Цветков.

Той посочи, че нападателят е криминално проявен за нанасяне на телесна повреда.

В момента се работи с извършителят – той има една криминална регистрация назад във времето за нанасяне на телесна повреда. Пистолетът му е законно притежаван“, заяви още комисар Цветков.