Напаст: Пияни, надрусани и лигави британци подлудиха Бургас! Висят полуголи от терасата и… (ВИДЕО) 

Видимо пияни и надрусани англичани, „предвождани“ от собственика на жилището – мъж на име Глен, тормозят цяла улица с непрестанния си шум, викане, псувни и силна музика в бургаския кв. Сарафово. За случая сигнализира техен съсед, който от близо година вече трябва да търпи ежедневните своеволия на Островните хора, пише Флагман.бг.

„По-зле са от руски туристи. Ежедневно се пие от сутринта, най-вероятно се и друсат. Доскоро Глен и компания живееха заедно в този апартамент на 3-ия етаж срещу нас. След като двамата се изнесоха и остана само собственикът, си помислихме, че идва краят на непрестанния терор. Но уви… Макар и да не живеят тук, те продължават всеки ден да посещават Глен. Нетърпимо е! Викат, псуват, музиката дъни все едно е дискотека… Не се живее в такава среда, особено с малко дете!“, оплаква се жител на ул. „Черно море“ в квартала, отскоро баща, който вече е на предела на нервите си. Така са и всички живущи в района.

Освен ежедневния шум, англичаните имали 3 кучета, които разбира се, не спирали да лаят. Хората, живущи на улицата, вече са готови да вземат нещата в свои ръце.

Това, че собственикът на апартамента е англичанин, не го прави по-малко отговорен пред закона на Република България и за чисто неморалните и откровено незаконни постъпки трябва да се носи отговорност – пък било тя дори и под формата на финансова санкция, категорични са потърпевшите.

Какви точно идиотии правят те, може да видите във видеото: