Начало Новините днес “The Sun” гръмна: Брутална секс измама с непълнолетни момичета и мутри на...

“The Sun” гръмна: Брутална секс измама с непълнолетни момичета и мутри на Слънчака! 

Мафиотски босове използват непълнолетни момичета, за да подмамват пияни туристи на плажа на Слънчев бряг с обещание за безплатен секс, пише в. “Сън”, цитиран от “Телеграф”.
Мераклиите обаче бивали пребивани и ограбвани. Изданието предупреждава за този рекет британците, които идват на нашия курорт, като изтъква, че вече имало пострадали и настанени в болница жертви.

Момичетата, които стоят в центъра на тази брутална измама, обикаляли баровете в малките часове. Те търсели туристи, които са прекалили с пиенето в курорта, където една бира струва под една британска лира.

Престъпните босове нареждали на момичетата, някои от които били едва 14-годишни, да се насочват към онези, които не са прекалено пияни, за да държат на краката си, и да ги подмамват на плажа с обещание за секс без ангажименти.

Когато обаче жертвата се озовяла насаме с момичето, от тъмното се появявала банда мъже, които я нападали и ограбвали. “Безплатният секс на плажа ще доведе до ограбването ви – предупреди турист, цитиран от “Сън”.

“Мой приятел срещна едно момиче в бар и тръгна с него към плажа. Там те си свалиха дрехите, но тогава внезапно се появили мъжете и му поискали портмонето. Той им предал всичките си пари, джиесема и часовника, но въпреки това те го пребили. Той изкара по-голямата част от последните два дни от почивката си в медицинския център”.