Начало Новините днес Мара Отварачката в жесток пътен инцидент след нелегално участие, което може да...

Мара Отварачката в жесток пътен инцидент след нелегално участие, което може да й коства кариерата (СНИМКИ) 

Чалга певицата Мария е претърпяла пътен инцидент, от който е било възможно на косъм да стане страшна трагедия, твърди Хот Арена, като се позовава на очевидци. Изпълнителката на Пайнер е спукала гума на пътя между Михалково и Кричим.
Инцидентът станал след полунощ в понеделник. Колата на Мара баровски джип “Мерцедес” е щял на косъм да се обърне и падне в стръмно дере, което води във водите на река Въча. Тя се е случила заради паднали камъни на шосето, в комбинация с висока скорост, с която е карала Отварачката. Но защо и за къде е бързала? Причината може да коства кариерата й!


Ситуацията около произшествието става още по-скандална от факта, че Мария се е връщала от участие в Родопите. Проверка показва, че на 23 юли тя няма обявено официално такова. Следващото й е в Пловдив на 24-ти. Но в понеделник Мара определено е пяла без продуцентите й от “Пайнер” да знаят за това, сочи елементарната логика.


Певицата, от друга страна, пък не се слави с имиджа да си отваря устата на аванта. Тя е популярна в чалга средите с маниакалния си интерес към парите и всички начини, по които може да ги изкара. Което означава, че е лапнала хонорар за нелегалното си участие, но не е отчела нищо на “Пайнер”.


Според информация има много свидетели, снимки и видео, които могат да докажат изявата й на 23 юли. Фотосите са точно това необявено участие, заради което компанията, в която работи, може да я уволни.