Ясновидката Николета чула глас, който й казал три пъти: “Пожарната идва”! Гадателката със страшна прогноза за България! 

Ясновидката Николета Йорданова е видяла предстоящото огнено бедствие в Гърция. Това разкри самата тя, цитирана от novini.bg

По думите й преди 4-5 дни е чула глас, който й е казал три пъти „Пожарната идва“. „Това е един вид атентат“, категорична бе тя. Тя обаче успокои, че други бедствия засега не вижда. Това обаче няма да продължи дълго. „Ще чакат нещата да се поуспокоят и пак ще ги атакуват“, каза тя.

За съжаление в България наводненията няма да спрат, направи прогноза ясновидката ни. „Това го казах още миналата година. Това са природни катаклизми, за които българите имат вина, заради изсичането на горите“.

Ясновидката не вижда да се задава политическа криза у нас, въпреки, че една партия от коалицията ще се разпадне на две, по думите й. „тя ще е от управляващите партии. Не мога да кажа в какъв период на време ще стане това. Няма да има предсрочни избори. В момента се атакуват един друг, но няма да има оставки“, прогнозира Йорданова.

Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на участието й в телевизионното риалити „Ясновидци”