Хороскоп за 28 юли – 3 август от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Краят на юли ви настройва за пътища и отдих, не е зле да бъдете внимателни към съвети на близки, очертават се трудности. За едни Овни са финансови, за други – служебни, амбициите им са високи, не се съобразяват дори с мнението на по-големи специалисти. Понеделник е напрегнат, вторник подсказва да не бързате за нови успехи, да се радвате на постигнатите. Дръжте на проверените партньорства, четвъртък пак носи изненади, стратегията ви може да се окаже недалновидна, от август енергията ви нараства, а това може и да ви подвежда.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Напоследък мнозина се претоварват със служебни и лични дела, време е да си дадат отдих, иначе може да се появят и леки неразположения. Телците ще се допитат до специалист, но важното е да прекарват повече време в най-тесен кръг, на спокойствие. И в понеделник ще упорствате по задачи, искате да приключите всичко в срок и качествено, а имате помощници… Август очертава някакви промени, идват шансове за изява и печалби. В четвъртък преценете равностойните партньори, няма да се нагърбвате с всички тежки отговорности.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие ще накара и вас да отделите малко повече време за отдих, няма условия за реализация на ваши по-амбициозни планове. Част от Близнаците тепърва ще изясняват въпроса с роднини, колеги, партньори, от понеделник до петък следва да уреждат юридически и финансови детайли с подобаващата им стриктност. Някои искат да се наложат, други май лицемерят, обаче в крайна сметка това няма да им донесе успех, ще покажат вторник и сряда. Особено с обичани хора бъдете искрени и тактични, за да тръгнат нещата от само себе си.

РАК (21.06 – 21.07)

Хубав период, ала не сте ли изяснили някои важни делови и лични въпроси, не бързайте с действия и приказки. В любовта доста Раци ще се съобразяват със слабостите на своя избраник и ще променят поведението си така, че и в бъдеще те да балансират нещата в двойката. Ако имате планове за отдих, и кратък да е, предвидете повече срещи с роднини и приятели, в петък можете да им искате някакви услуги. На работното място още от понеделник се трупат по-трудни задачи, във вторник и петък ще блеснете с изпълнителност и смели решения.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Тези дни са изнервящи за вас, но въпреки това уреждайте много старателно делови, административни и финансови въпроси, а също и избягвайте разпри с близки. Лъвовете ще изясняват нещата от събота до четвъртък, ала на моменти ще реагират по-емоционално, дразнят се от повтарящи се грешки, колегиални интриги. От понеделник поемате доста и тежки задачи, някои се връщат към старите си проекти, още във вторник и сряда ще преодолеят спънките. Ако се стремите към нови съюзи, в петък ще зависите от чуждите капризи и влияние.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас периодът е напрегнат, в службата задачите са куп. Девите нека не бързат за кариера, печалби и пр., не е момент да привличат вниманието на шефове и колеги и при много голям принос в екипа. От друга страна, някои са отредили време за отдих, и да ходят на работа, ще уплътняват малкото свободни часове с усвояването на новости, с вниманието към близки. За да помагате на тяхна реализация, от събота оставяте свои цели на заден план. Във вторник и сряда не налагайте идеи, силата ви е в дългосрочни планове и финансова сигурност.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През тези дни си поставяте амбициозни делови и лични цели и бързате към тях, но май е по-разумно да се запасите с още такт и търпение. Доста Везни да потърсят покровители и информация за творческите си проекти, в края на юли ще им трябват и сътрудници, партньори. От август се дръпвате на по-заден план между близки и познати, но не сте с празни джобове… В любовта бъдете по-сдържани, малко се разминавате с желанията на избраника си, може да има и пречки. В петък ще си наложите режим, за да свършите всичко, което искате.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Време за почивка и мнозина ще обсъждат планове за отпуск или ваканционни впечатления. Група Скорпиони да се държат настрана от тези говорилни, имат шанс да направят крачка в кариерата, да се включат в по-печеливш екип. Ако действате самостоятелно, още от понеделник ще влезете в орбита на влиятелни хора и макар че в началото ще сте в чуждата сянка, август ще отвори поле и за вашите амбиции за изява и приходи. Имате идеи за работа, хич не се пилейте по купони и флиртове, страстите се разпалват и ви тласкат в грешна посока.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

В края на юли ви се струпват служебни задачи, не е чудно, че мислите за по-сериозни професионални промени. Стрелците да направят стратегия, но да не бързат да приказват, от събота до сряда има риск от противоречия, които няма да помагат на работата, нито при защита на принципи и позиции. Мнозина ще положат завидни усилия за проучване на деловата ситуация, привличане на сътрудници и покровители. От август нещата тръгват добре, упорството ви ще печели съмишленици, съюзници. В петък пречките са бол, подкрепата окриля.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През ваканционния период и вие кроите амбициозен план, търсите помощ за изява и печалби. По-разумно е Козирозите да доработят проекта, ще се намери кой да им съдейства. Да, вършите много служебна работа, но шефовете дали ви ценят, или трябва да се опрете и на заместниците? Краят на юли ще покаже, че преодолените трудности не са били напразно, намирате и нови партньори, и признание, близките ви от четвъртък вече ще бъдат по-отзивчиви към вашите идеи. За лични неща е важно, търпеливо сте им внушавали какво чакате от тях.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Ведро 7-дневие, ще се радвате на резултати от продължителни усилия. През уикенда Водолеите ще покажат: не смятат да стоят в сянка на колеги, познати, близки, имат още творчески идеи. От понеделник ще се заемете с тях, вероятни са хубави служебни промени и е важно да стабилизирате успехи, перспективни връзки, купони във вторник може да са от полза. Август вдига напрежението, а работата е доста, обаче пари и помощ се бавят. В петък уреждайте всичко и по административен път, новите шансове увличат. В любовта ви трябва търпение.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Време за ваканция дори да не се чувствате уморени или отегчени от деловите си отговорности. Начинанията на доста Риби срещат спънки, от понеделник те стават по-критични. Във вторник ще прецените шансовете си за кариера, изява и печалби, трябва да обмислите стратегия, да потърсите подкрепа от приятели, познати. Не позволявайте да ви влияят песимисти, а усетът ще ви подскаже вие как да помогнете на близки. В петък избягвайте споровете, трудностите не са за да късате връзки, а за да ги заздравявате. Включително и с обичаните хора…