Начало Новините днес Смразяващи разкрития за обесилата се полякиня Александра, треньорката по карате увиснала на...

Смразяващи разкрития за обесилата се полякиня Александра, треньорката по карате увиснала на бор, докато семейството й… 

Полякинята Александра Фулара се е обесила, докато семейството й вечеряло. 41-годишната треньорка по карате заключила вратата на хотелската стая отвътре и избягала през прозореца.
Това разказаха криминалисти пред “Телеграф”. Трупът на жената беше открит в края на миналата седмица да виси от примка на дърво в гориста местност край Поморие. Фулара била разпозната по специфичната й татуировка и дрехите, с които била облечена същия ден.

Александра, мъжът й Бартоломей и двете им деца – момченце и момиченце, пристигнали на почивка у нас на 26 юни. По нищо не изглеждало, че треньорката е в депресия или обмисля да сложи край на живота си.

Няколко дни след ваканцията обаче Фулара изчезнала. На фаталния ден семейството отишло на плаж, а привечер се прибрали в стаята, за да се подготвят за вечеря. Александра помолила Бартоломей да свали децата, а тя обещала да се присъедини малко по-късно. Няколко часа по-късно съпругът се качил в стаята, но вратата била заключена отвътре. Чукал, тропал, но никой не отворил. Тогава сигнализирал управата на хотела, била извикана и полиция.

Станало ясно, че Фулара е скочила от прозореца и просто се е изпарила, тъй като камерите не засекли да излиза от централния вход на хотела.

Единственото, което видеонаблюдението в хотела засякло, било прибирането на семейството от пллаж. След това няма кадри с поляците. Издирването на жената продължи 20 дни. Треньорката по карате беше открита от случаен турист, докато се разхождал в горичка. До нея се стигало по черен път, който водел към плажа.

Човекът буквално изпаднал в стрес, като видял от огромен бор да виси човешко тяло. Той незабавно алармирал полицията и мястото било отцепено. Клонът, от който висяла Александра, бил пречупен. Половината й тяло било буквално мумифицирано, другата половина – в напреднал стадий на разложение, разкри пред изданието патоанатоми.