Истината лъсна: Светлана и Христиан Гущерови нямали първа брачна нощ, признаха и за още пикантерии от сватбата 

Светлана и Христиан Гущерови показаха уникалните си сватбени снимки с най-интересните моменти от тържеството в списание LOVE style, а в интервю двамата разкриват какво точно се случи на партито.

Влюбените сключиха първо граждански брак на 1 юли в присъствието на кумовете си Милена Пилева и Николай Кънчев и най-близките роднини и приятели. На 12 юли, когато младоженецът навърши 30 години, те събраха на тържество 100 гости в столичен хотел. Подготовката за сватбата е продължила месец и половина, а за сътворяването на тоалета на булката са били необходими два месеца.

„Винаги съм знаела с каква рокля искам да бъда на моята сватба – призна Светлана пред изданието. – Обясних на Борче Ристовски какво искам и след два часа той ми изпрати скица. Всъщност това са два тоалета в един и долната част от тюл се маха. Роклята беше готова ден преди сватбата.”

На самото тържество бяха спазени всички традиционни обичаи. Булката ритна менчето, от което се разбра, че влюбените ще имат момиченце. Това не е съвпадна с тяхното желание, тъй като те мечтаят за момче.

„Много сме щастливи с Христиан и си пожелаваме да остареем заедно и да имаме три деца. Не очаквах, че един подпис може да промени нещо, но съм се лъгала. Вече като омъжена жена се чувствам много по-отговорна и зряла”, сподели булката.

За първия танц младоженците избраха песента Love Me Like You Do от скандалната лента „50 нюанса сиво”, защото това бил първият филм, който гледали заедно. При чупенето на питката по-голямото парче остана в ръцете на Христиан и така стана ясно кой ще командва вкъщи. По време на гражданския брак обаче Светлана успя да настъпи любимия си.

Единствената традиция, която всъщност не бе спазена, е тази младоженците да спят отделно преди сватбата. Били си заедно, както винаги. По тази причина те нямали и първа брачна нощ.