Начало Свободно време Супер сензация! Изтече името на един от участниците в новия сезон на...

Супер сензация! Изтече името на един от участниците в новия сезон на ВИП Брадър (СНИМКА)

Негови познати не се съмняват, че бившето лошо момче на Бургас бързо ще се превърне в център на внимание в най-известната Къща в България
Бургас ще има своя фаворит за спечелването на ВИП Брадър 2018 г. Риалитито стартира в средата на септември по Нова тв и до момента темата и частниците в него са обвити в пълна мистерия.

Флагман.бг обаче разкри името на един от съквартирантите в най-популярната къща в България. Той е известен с бохемския си начин на живот и е доста колоритна личност.

Продуцентите на Брадъра харесали много бургазлията след участието му в друго риалити – „Фермата”. И макар Тома Талепов-Айляка да бе първият отпаднал, той се открои доста след останалите участници.

Заради скандалното си поведение в шоуто, Тома Айляка е сред първите получили покана за ВИП Брадър. Той дори вече е заснел визитка за предаването.

49-годишният собственик на плажен бар веднъж вече е бил одобрен за участие в третото издание на „Биг Брадър”, но тогава му се разминало, тъй като го вкарали в затвора. Бившето лошо момче на Бургас е бил на крачка и от „Къртицата”, но сега ще има възможност да се изяви в най-популярното риалити шоу в страната.


     Тома Айляка впечатлил продуцентите с участието си във “Фермата”

Негови познати споделиха, че татуираният от глава до пети бургазлия бързо ще се превърне в център на внимание в Къщата.

„Айляка обяви, че влиза единствено за победа във „Фермата” и сега амбициите му са същите. „Биг Брадър” обаче е по-подходяща сцена за изява на нашето Айляче, затова не се съмняваме, че ще е сред фаворитите за победа”, разкриха приятели на Талепов.