Той е милиардер и си търси съпруга – ето какво трябва да направите, за да сте с него

Този бизнесмен от Швейцария, който в само на 20 години е милиардер. Емануел Фредерик пусна в мрежата специален сайт, с помощта на който той иска да си намери съпруга.

След това той организира рекламна кампания на сайта в социалните мрежи.

Тя бе ориентирана към жени на възраст между 18 и 22 години, които живеят в Манхатън в Ню Йорк.

Ето какво бизнесменът написа в сайта за себе си и потенциалните невести: „Търся специално момиче за срещи…“

При това в обявата на Фредерик присъстват множество противоречиви твърдения и изисквания, които, според автора, трябва да са просто сарказъм.

Търсената от него жена трябва да е готова да изпрати на „милиардера“ гола снимка. Също така тя трябва да е руса. Той твърди, че не е болен от СПИН и други предавани по полов път инфекции. От своята бъдеща спътница той изисква „тя да е добра в леглото“. Емануел се надява да намери момиче, което да работи в сферата на медиите или рекламата. Също така да е симпатична и да обича да пътешества. При това живеещият в Ню Йорк „милиардер“ твърди, че притежава „екстремно големи интимни части“. „Писнало ви е от това, някой да идва при вас пиян, да мирише зле, да ви хваща за задника, да ви хваща за циците, да е небръснат убиец в бара?… Дължината на моето стопанство е над 21 сантиметра, така че ще бъде весело, бебче“, пише в обявата.

Самият кандидат-жених разказа пред New York Post, че е изхарчил за рекламната кампания в социалните мрежи 200 долара. Само в рамките на първото денонощие той е получил над 500 писма с кандидатури. Към момента самотният бизнесмен има около 144 000 последователи в Инстаграм. Но, по данни на медиите, Фредерик не влиза в списъка на милиардерите на Forbes. В страницата си той е написал, че се занимава с финанси и маркетинг.