Голяма и перверзна беля тормози най-новото изкушение на bTV! Засипват Флорина с…

Новата водеща на спорта по bTV – прекрасната Флорина Иванова, бързо набра популярност, особено сред мъжката половина от колеги и зрители. Вече месец младата и чаровна брюнетка се изявява като водещ на спортните емисии. Флорина, възпитаничка на Американския университет в България (АУБГ), направи сефтето в спорта на Би Ти Ви при старта на Световното първенство по футбол в Русия в средата на юни.

Броени дни от първите изяви на 25-годишната репортерка по телевизията, хубавицата вече била бомбардирана с неприлични оферти от скучаещи оператори и зрители, признаха наши хора в Би Ти Ви. Източниците ни твърдят, че симпатичната спортна журналистка вече получила няколко хард предложения от зажаднели за свежа плът колеги от нюзрума.

Флорина, която си има сериозно гадже – финансов специалист в IT фирма, обаче категорично отхвърлила напористите предложения за опознаване в интимната област, далеч извън професионалната сфера. Обръгнали със свалките в телевизиите обаче твърдят, че рано или късно и новата звезда на новините ще падне в плен на любовния роман на работното място.

Брюнетката замести своята колежка Елена Яръмова, половинката на спортния колос Алекси Сокачев, която излезе по майчинство. Флорина се изяви и като коментатор на Мондиала в някои от предаванията на Би Ти Ви с предимно женска аудитория, което според медийни спецове е добър подход за привличане на дамите към спортни теми. Новата тв звезда смята, че жените не по-зле от мъжете може да коментират футбол. Наясно е обаче, че повечето господа гледат с ирония на дамите, които философстват за най-популярния спорт, пише Уикенд.

Кокетната брюнетка завърши Американския университет в Благоевград през 2015 г. със специалностите журналистика и масови комуникации и политика и международни отношения. Спортната мацка е тренирала художествена гимнастика при „златното момиче” Лили Игнатова. Флорина споделя, че е избрала този спорт именно заради Лили, на която дължи много. Дипломира се с документален филм за една от младите звезди на художествената гимнастика Невяна Владинова. Сега слабост на крехката дама са екстремните спортове като сноуборд и скокове във вода. Флорина, която е кръстена на баба си Флора, е работила в телевизия Би Ай Ти при Нери Терзиева и Сашо Диков. Младата надежда на Би Ти Ви тепърва ще разпалва мъжкото въображение не само на колегите си телевизионери, но и на зрителите от силния пол, категорични са в частната медия.