Познавате ли този младеж? Издирват го вече пет години, майка му е безутешна

31-годишният Николай Салийски от Вършец е изчезнал, съобщават от областната дирекция на МВР. Той е обявен за общодържавно издирване по инициатива на районното полицейско управление във Вършец, съобщава vratzadnes.com.

Мъжът е напуснал дома си преди 5 години – на 31.10.2013 г. и оттогава е в неизвестност. Издирва се по молба на майка му, която заплашвал многократно, че някой ден ще избяга и няма да се върне, но не споделял къде възнамерява да отиде. Висок е около 173 см, с нормално телосложение, широки рамене, права къса тъмнокестенява коса, овално бяло лице, тънки вежди, тънки устни, кафяви очи. По данни на майката на Николай, той страда от заболяване и неколкократно е напускал дома им, без да я уведоми, след което е бил намиран в различни населени места.

В деня на изчезването си той е излязъл малко преди 9.00 ч. и е трябвало да се прибере от работа в 17.00 ч. Николай е висок 173 см, с нормално телосложение, широки рамене, тъмнокестенява права коса, овално бяло лице. Бил е облечен с кожено тъмно кафяво яке, сив суичър с качулка и черно долнище на анцуг.  Умоляват се гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението на Николай Салийски, да се обадят на тел. 112, на телефоните на РУ Вършец 09527/ 20 90 и 22 00 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана, добавят от полицията.