Пострадала от разбитата вчера кръвожадна банда в Бургас с изненадваща версия за Митьо Очите! 

Пострадах от Йордан Въчев и братята Пишиеви – Иван и Владислав. Рекетираха ме на всяко десето число. Плащахме “такса спокойствие” – първоначално по 100 лева на погребение, а после по 150 лева.

Това каза пред камерата на bTV Румяна Черкезова, управител на погребална агенция. Тя разказа за проблемите си с разбитата вчера в Бургас група за рекет, изнудване и побой. “Реших да се откажа от плащането на тази “такса” и тогава започнаха проблемите. Иван Пишиев ходеше с дъщеря ми. Започна да я бие. Тя избяга посред нощ от дома му. Мен също ме биеха. Изпочупиха офиса ми. Запалиха катафалката ни. Иван Пишиев ме принуди да прехвърля джипа си на брат му – Владислав. Тези двамата изпълняваха поръчките на Йордан Въчев”, обяви жената.

“Искам да кажа, че Митьо Очите няма нищо общо с погребалния бизнес. Него го познавам от телевизора. Не знам защо го свързват с тази група. Всеки, който се държи по-буйно в града и го свързват с него, а това не е вярно. Аз не се страхувам от Митьо Очите. Не го познавам този човек и нямам допирни точки. Не се страхувам. Полицията си върши работата”, разкри Черкезова.