Палави учителки спретнаха парти с ученици, стигна се до оргия (СНИМКИ)

Полицията арестува 28-годишна учителка по английски език от училище в американския щат Южна Каролина по подозрение, че е правила секс със своите студенти. Това съобщава DailyStar.

Бритни Уетцел споделяла със своите студенти нейните фантазии. Когато един от учениците завършил училище, тя влязла в интимна връзка с него. Освен това се приема, че е организирала парти за трима гимназисти, където учениците пили алкохол, след което учителката правила секс с двама от тях. Бритни обаче споделила на един от колегите си за случая и така информацията стигнала до директора на училището.

След като полицията задържала учителката, след претърсване на смартфона й, намерила в историята на търсачката въпроса: „Могат ли учителите да си навлекат неприятност, задето са спали с бивши ученици“.

Според съобщения в медиите на партито, по време на което се смята, че е извършена оргия, имало и друг учител. 23-годишната Акин Андрюс признава, че също е давала на тийнейджърите алкохол, след което тя и нейните ученици намерили колежката й Бритни в леглото с двама ученици.

Един от учениците казал на полицията, че видял Акин Андрюс да се целува с друг школник, но всички заподозрени отричат.

Бритни е обвинена в сексуален тормоз и предлагане на алкохол на непълнолетни.

Трябва да се отбележи, че учениците, които са заподозрени за секс с учителката, вече са навършили 18 години, но съгласно държавния закон на учителите е забранено да влизат в интимен контакт с школници от всяка възраст.