Начало Новините днес Нов ужас за милионера Бенчо! Данъчните и полицаите ще хапят по-силно от...

Нов ужас за милионера Бенчо! Данъчните и полицаите ще хапят по-силно от Цънцарова!

Студена пот се лее като река Янтра върху измореното лице на милионера Бенчо Бенчев, след като спецпрокуратурата започна да го разследва за пране на пари и данъчно престъпление. Това разкриха пред медиите негови близки, които са разочаровани, че доскорошните му приятели са му обърнали гръб.
Според неофициална информация, данъчните ще направят мащабна ревизия на Бенчев, която ще обхване последните 10 години. Финансовата проверка ще бъде контролирана от мегакомисията, ръководена от Пламен Георгиев.

Такава е процедурата не само заради разследването за двете тежки престъпления, но и заради привличането към отговорност на общинаря от квотата на БСП за укривателство на наркобоса Митьо Очите-Димитър Желязков.

Ще бъдат проверявани банковите сметки на Бенчев във фирмите му у нас, а така също ще се нищи дали е имал офшорки, с които е въртял игри в екзотични държави.

Данъчните ще бъдат толкова стриктни, че ще влязат в имението на Бенчо и ще погледнат за скъпите му картини и как се е сдобил с тях. На проверка ще бъдат подложени дори часовникът и златните му накити, с които обича да се кичи като сгоден циганин.

Въпросите на данъчните, прокурорите, следователите и разследващите полицаи ще изпотят Бенчев много повече от розовите въпроси, които му задаваше Мария Цънцарова от екрана на кабеларката bTV.

И докато преди 3 месеца Бенчев редеше лакърдии за бизнеса си, то сега се е притаил в болницата в очакване бурята да го задмине.

Финансовата стихия обаче едва ли ще се отмие толкова лесно както проливните дъждове посред лято.