Ужас на плажа в Бургас! Вълните изхвърлиха тяло на мъж, цялото в татуси (СНИМКИ 18+) 

Тяло на мъж е изплувало рано тази сутрин в района на Северния плаж. Опасното море погълна втора жертва за последните 12 часа.

Рано тази сутрин на бургаския плаж е изплувал труп на мъж, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на свидетели на инцидента.

Тялото било извадено в района на първи пост на Северния плаж, около бар „Сакса”.

Към 6-7 часа работниците, които почистват плажа, се натъкнали на ужасяващата находка. Веднага звъннали на спешен номер 112. На място пристигнал полицейски патрул, а малко по-късно линейка е откарала тялото за аутопсия.

Полагат се усилия за установяване на самоличността на удавника. Мъжът е на видима възраст около 50-60 години, на лявата ръка имал татуировка. Той е бил добре облечен, поддържан, брадата му била подстригана на катинарче, посочват от пресцентъра на полицията.

От МВР-Бургас призовават граждани, разполагащи с някаква информация, относно самоличността на мъжа, да съобщят незабавно на тел 112 или в най-близкото РУ на МВР.

Остава загадка обаче каква е причината за инцидента. Униформените работят по няколко версии, включително и тежко престъпление.

Снощи около 19 часа опасните вълни в Приморско погълнаха 27-годишният Петър Найденов от Пловдив. Течението в момента е доста опасно. „Дори до колене да влезеш, можеш да се удавиш. Бъдете внимателни”, предупреждават спасители.