Тези отрови могат да бъдат голяма заплаха за нашето тяло: 8 често пренебрегвани признаци, на които трябва да обърнем внимание

Хората са заобиколени от токсини, от замърсения въздух, който дишаме до пестицидите, с които е покрита храната ни. Много отрови идват от продуктите за лична хигиена, чрез отрицателни емоции и тревожност, от тютюн разбира и някои лекаства.

Тези отрови могат да бъдат голяма заплаха за нашето тяло, когато се игнорират. Много е важно, от време на време, да очистваме телата си от тях.

Има някои определени признаци, че ние трябва да изчистим токсините от организма си.

Това са симптомите, които не трябва да се игнорират:

Безсъние
Безсънието може да ни покаже, че имаме токсини, събрани в тъканите и блокират движението.

Повишена мастна тъкан

Излишната мастна тъкан може да сочи, че тялото Ви е пълно с токсини, тъй като те пречат на способността да се регулират нивата на глюкозата и метаболизма на холестерола.

Кожни проблеми

Излишните количества токсини в организма могат да доведат до кожни проблеми, като възпаление на кожата, розацея и сърбеж по кожата. Това се дължи на усилията на организма да елиминира токсините по естествен начин.

Главоболие

Отровите в тялото дразнят на централната система и да предизвикват главоболие.

Липса на енергия
Постоянното чувство на умора е признак на претоварване с токсини.Обложен език
Токсините натрупвани в кръвта ни могат да доведат до този вид състояние на езика.Жлъчния мехур

Жлъчният мехур може да се задръсти.Прегряването
Поради високите нива на токсини в тялото на черния дроб може да се преуморяваме, и по този начин се произвежда допълнително количество топлина, което кара целия организъм да прегрее.