Никой мъж не може да им устои! Магнетично привлекателни жени, които могат да са само от една зодия

На тези жени никога не им писва от любов, а за това свидетелства и фактът, че в сравнение с други знаци, те много често се женят. Става дума за жените Близнаци, които са наистина фантастични.

Те са забавни, социални, магически и провокативни. Непрекъснато искат да запознават с нови хора, не са надути, но нямат интерес за дълги любовни връзки. Близнаците са непредвидими и любезната си маска много бързо могат да заменят с арогантност.

От потенциалните партньори изискват умствена съвместимост, защото тези дами никога не позволяват да имат физическа интимност с някой, който не е в състояние да ги предизвика интелектуално.

Те на външен вид са най-младолики от всички жени в зодиака.

Интелектуално са любопитни, но също така и много комуникативни, остроумни и брилянтни – те са истински съвременни жени. Няма откриване на изложба или театрална премиера, който те биха пропуснали. Също така, тяхната работа е най-често свързано със средства за масова комуникация.

Постоянното желание за новости при Близнаците води до ефект върху бюджета, а и често са склонни към ексцентричен външен вид. Те постоянно адаптират своите собствени нужди, а същото се опитват да направят и с партньора си. Промените са много важни за живота им, както и за психическото им развитие.

Те са готови да използват всички „женски оръжия“, както и очарованието и своята привлекателност, за да получат това, което искат. С Близнаците всеки нов ден е като нов живот.

Става дума за жени, при които няма баналност защото те могат да намерят смисъл във всичко. И да, те са пълни с изненади. Когато сте най-тъжни, те имат способността да ви изненадат с билет за издирвания концерт или за превъзходно спортно събитие. Всичко, което искат в замяна от своя партньор е отвреме – навреме и той да ги изненадва.

Внимание:  Тези дами лесно се влюбват, и затова може да имат повече от един любовник (едновременно!). Те са много комуникативни, малко хитри и са в състояние с чар да омагьосат всеки, който започне разговор с тях.