Четка за кръвоносните съдове. 1 чаша ще ви предпази от износване на сърдечния мускул през следващите 40 години

С течение на времето кръвоносните съдове се запушват с кръвни съсиреци, дори ако следите стриктно какво ядете, упражнявате се редовно, не пушите, не пиете вредни напитки. Защо?

Истината е, че начинът на живот не е единствената причина за образуването на кръвни съсиреци. Те се появяват, ако имате проблеми със сърдечните клапи или например, страдате от аритмия.

инфаркт

Не е необходимо да се обременявате с това, а просто да почистите съдовете и да се освободите от рисковете от сърдечен удар или инсулт на време. Професионалното почистване включва хирургическо или медикаментозно лечение, но е необходимо само в най-тежките случаи. Ако мислите за предотвратяване на възможни усложнения, препоръчваме народна защита за превенция.

Заплаха за сърцето и мозъка

Заплаха за сърцето и мозъка

Голям брой плаки по стените на кръвоносните съдове затрудняват преминаването на кръвта. Сърцето започва да работи по-активно, дори и да е в спокойно състояние. По този начин се развива сърдечната недостатъчност, хипертония и мускулното износване. Най-страшното нещо е пълното затваряне на съда в един от най-важните органи (сърце, мозък). Това води до увреждане.

Начин на живот

Неправилният начин на живот е най-честата причина за блокиране на съдовете. Отворете хладилника си, погледнете всеки шкаф в кухнята: ако видите храна с много мазнини и захар, начина ви на живот е доста далеч от здравословния.

начин на живот

Лошият холестерол , натрупващ се в кръвоносните съдове, също се образува от вредни вещества в тютюна и алкохола. В допълнение, влиянието на алкохола е, че сърцето става слабо и дори с течение на времето зависи от алкохола, сякаш от гориво.

Първите симптоми на проблема

Често замайване. Припадък. Тъмните кръгове под очите. Студени ръце и крака, изтръпнали крайници. Остър рязък спад на кръвното налягане .

Тези симптоми, за да не се превърнат в част от живота ви и да ви доведат до катастрофални резултати, трябва да се опрете на орехите и малините, касиса (червен и черен), чесъна и зърнени храни, булгур, нарове и ябълки, грейпфрут и авокадо, фасул и червена риба.

Как да си приготвим напитка за здраво сърце

Как да си приготвим напитка за здраво сърце

Съставките

300 ml вода 1 супена лъжица течен мед 15 зърна от грозде (зелено или лилаво) 1 банан 3 супени лъжици овесени ядки 30 г сурови бадеми

Как да си приготвим напитка за здраво сърце

Подготовка

Измийте гроздето. Обелете банана от кората. Поставете всички съставки в купата на миксера или блендера и разбъркайте, докато стане гладка текстура.

Ако имате сериозни проблеми, просто говорете с Вашия лекар. Съвместен подход за подобряване на Вашето здраве ще доведе до по-ефективни резултати. Една напитка може да се приготвя и пие почти всеки ден: освен почистването на съдовете и укрепването на здравето на сърцето, това ще помогне за повишаване на имунитета. Насладете се на вкуса и резултата. Споделете съветите на вашата страница и останете здрави