2-годишно пуши по 40 цигари на ден, купува ги майка му (ВИДЕО)

Едно 2 годишно дете от Индонезия пуши 40 цигари на ден и става агресивно, ако някой откаже да му даде. Рапи Ананда Паммунка започнал да взема фасовете на майка си, които му ги палели по-големите деца от квартала и се забавлявали, докато го наблюдават.

Малкото дете бързо станало пристрастено към цигарите, а родителите му намирали това за толкова смешно, че сами започнали да му купуват цигари и да му ги дават с кафе.

Обаче ситуацията бързо станала много сериозна и детето започнало да показва силни признаци на пристрастяване. „Моят Рапи свикна да пуши цигари, докато пие кафе и яде торта. Вече в продължение на два месеца пуши по две кутии на ден.“

„Ако не му дам цигара, той просто става луд“, казва Маряти, майката на детето. „Без цигара той не може да заспи. Само крещи и плаче. Цигарите са скъпи, но ние трябва да му купуваме, тъй като пуши по цял ден,“ добавя Маряти.

И баща чу също не може да му откаже, когато поиска цигара от него, пише Unilad. „Не мога да му кажа „не“. Аз дори и не пуша вкъщи, само на работа, но Рапи иска да пие кафе и да пуши цигари,“ казва бащата, който все пак се съгласява, че е време да посетят лекар и да започнат терапия за отвикване от зависимостта.