Начало Новините днес Скандална развръзка на случката с чисто голата блондинка, която слезе от джип...

Скандална развръзка на случката с чисто голата блондинка, която слезе от джип на бензиностанция (ВИДЕО 18+)

В Ставропол, Русия, приеха оставката на председателя на едно от окръжните съдилища Юрий Макаров, който се оказа в центъра на голям скандал с голо момиче на бензиностанция. Самият Макаров решил да не присъства на заседанието, макар че е подал собственоръчно заявлението за напускането си.
И целият този небивал скандал е заради видеозапис. Видеото е направено в началото на август. От бял джип излизат двама души – солиден мъж и напълно гола блондинка. Уверена в себе си и в своята красота, тя дефилира между витрините на магазин и се отправя към касата. Еротичните кадри са снимани на мобилен телефон от придружаващия я мъж. Макаров от своя страна е заявил, че внимава за  фигурата си и не би си позволил  да има такъв корем като мъжа от клипа.

Председателят на окръжния съд в Ставропол Юрий Макаров е казал още, че да коментира приликата си с човека, който влязъл с жената в магазина към бензиностанцията, смята за излишно. Според него, през тази година той въобще не е бил в този район, а и колата, която притежава има конструктивни разлики от тази на кадрите.

Какви конструктивни разлики има неговата кола, Макаров предпочита да не уточнява. Макар че едва ли е необходимо, пишат в мрежата, ако марката, модела, цветът и дори регистрационните номера съвпадат. Участието на съдията в тази история се потвърждава от факта, че самият той е подал молбата за напускането си. Очевидно невинен човек не би направил това.