Стяга кожата по-добре от Ботокс: Маска от 3 съставка изтрива до 10 години от лицето Ви! (Рецепта)

Има отлична процедура с маска за лице, която е алтернатива на скъпата пластична хирургия. Това е една прекрасна маска за козметични цели, която има силата да изтрие от лицето Ви до 10 години. Дори след първата й употреба, ще почувствате впечатляващия ефект. Тази маска ще се превърне в алтернатива на много козметични процедури в салоните за красота.

Освен че е икономична и спестявате доста пари, ефектът й е еквивалентен на знаменития ботокс. Маската е напълно естествена и действително стяга кожата дори по-добре, отколкото Ботокса, споделят жените, които са я изпробвали и са останали доволни!

Съставки:

1 яйчен белтък
половин чаена лъжичка лимонов сок
половин чаена лъжичка кокосово масло.

Приготвяне:

Вземете една средно голямо яйце и отделете белтъка от жълтъка. Поставете яйцето в по-малка купа и разбийте до образуването на гъста пяна. След това добавете лимонов сок и кокосово масло и отново разбийте.

Нанесете маската на почистено лице и оставете за 10-15 минути. Когато маската се изсуши, изплакнете с топла вода или чай от лайка.

За постигането на оптимални резултати, е достатъчно да се прилага тази маска 2 пъти седмично. Ползите от кокосово масло в маските за лице са много и ние можем свободно да кажем, че това масло с право става по-популярно с всеки изминал ден, както по света, така и у нас.

А постоянната употреба на кокосово масло вместо нощен крем е най-добрият начин за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата Ви. Много малко количество от това магически масло е в състояние да се подмлади кожата Ви, правейки я безупречна, по-чиста и по-красива.

Опитайте!