Разгонени ученички бесуват с момчета денонощно и подлудиха всички, баби палят свещ и се молят на Господ (СНИМКИ)

Две палави ученички са подлудили врачанското село Големо Бабино. 15-годишната К. К. и 14-годишната М. И. по цял ден бесуват с момчета и са вдигнали на главите си дори и съседните села, пише BulNews.bg.

Свидетели на случващото се твърди, че непълнолетните ученички постоянно организират шумни купони и така пречат на останалите хора да почиват. Стигнало се дори дотам достолепни баби да палят свещ и да се молят на Господ, след като станали неволни свидетели на палавите шеги и закачки по време на среднощните сбирки. Двете приятелки постоянно измисляли нови предизвикателства за компанията си, за да задържат интереса на селските ергени, след които падали дрехи и задръжки.

Така се било стигнало и до организирането на шумни купони с много алкохол и цигари в гробищата, където разпускали като за последно. Облечени в изрязани потничета и къси панталонки, двете палавници създавали революционна обстановка, в която кипвала буйната кръв на половината село.


15-годишната К.К.

14-годишната М.И.
Според местните хора скоро има опасност да се стигне до конфликт в мъжката част на Големо Бабино заради нарастващите мераци към неуморните ученички. Моралисти направили опит да говорят с родителите им, но след това не е настъпила никаква промяна в поведението на актуалните селски звезди. Затова те подадоха сигнал до медиите с надеждата след публикацията все пак семействата да озаптят малките лудетини.