Тони Дачева сияе, май намери заместник на Найден Милков

Първата дама на фолка Тони Дачева изглежда зашеметяващо напоследък и това предизвиква много одобрителни коментари от нейни почитатели. Дали пък в живота на Тони не се е появил нов мъж, който да се грижи за нея и да я кара да се усмихва толкова щастливо, питат се феновете на изпълнителката на „Бедни и богати”, пише Secret.bg.

Тони обаче упорито крие всичко за личния си живот, след като преди доста години се раздели с Найден Милков, с когото живя 12 години и с когото записа ред дуети. Според собствените й признания тогава се надявала да станат законно семейство, да имат деца, но това не се получило.

Години след раздялата Тони Дачева осинови момиченце, което също държи далеч от любопитните погледи. Днес певицата успява да подържа стройна фигура и да има лице, което я прави много по-млада от нейните 51 години. Блясъкът в очите й напоследък сериозно подържа слуховете, че най-сетне в живота на Тони се е появила голямата любов, пише „Таблоид“.

Тя никога не е крила, че все още я очаква и не смята връзката си с Найден Милков за последна възможност. Докато е с него, певицата получава диабет заради едно няколкочасово отвличане от Стоян Кръстев-Драгановеца, на когото отказала да пее сутринта след като предишната вечер изпълнила задълженията си по договор. По случая се води дело, но Драгановеца е оправдан, а Найден Милков се обажда на тогавашния вътрешен министър Румен Петков, който помага за освобождаване на певицата.