Брутално! Вижте кървавото меле в „Сакса”, Карчо и аверите му помитат за секунди друга компания (ВИДЕО)

Брутални сцени на насилие са се разиграли в сряда, около 2 часа след полунощ, в едно от най-оборотните плажни заведения в Бургас – бар „Сакса”. Изведнъж както всички в дискотеката си танцуват и се забавляват, група от няколко популярни ъндърграунд фигури буквално помита нощния клуб с друга компания.

Флагман.бг се сдоби с ексклузивни кадри на кървавото меле. На тях ясно се вижда как за секунди в препълненото с хора заведение става страшно! Вътре хвърчат маси и столове, като гавазите дори се връщат, за да довършат с ритници припадналите между масите си съперници.

Припомняме, че след екшъна е арестуван осъденият като лидер на свирепата бургаска наркобанда Георги Карчев, по прякор Карчо. Видеото обаче показва, че доста дейни в зверския побой са още поне четирима мускулести мъжаги. Сред най-активните се вижда и бургаски рецидивист, който през лятото на 2016 г. уби човек от бой на улицата, но продължава да се разхожда на свобода, а делото незнайно защо все още не е стигнало до съд.

Кадрите не показват бруталното насилие да предизвикано с нещо. Карчо и аверите му тихо и кротко си пият и танцуват на бара заедно с няколко момичета, когато изведнъж един от бабаитите дърпа за косата мъж с бяла риза, който се опитва да си пробие път до съседното сепаре. Това възпламенява обстановката и групата започва да налага съперниците си с каквото намери. Карчев и останалите нападат наведнъж и не спират да налагат опонентите, дори когато са паднали безпомощни на пода.

Един от смазаните от бой мъже дори прави опит да се изправи, но не успява да се задържи на крака и се строполява пред бара. Друг пък има нещастието да бъде пресрещнат от разярената група на входа на дискотеката и там отново е пометен от бандата.

Флагман.бг призовава полицията и прокуратурата да си свършат работата и да установят всички участници в кървавото меле и те да бъдат наказани с цялата строгост на закона, а не да се разминават със смешни присъди и да безчинстват на воля, почувствали се недосегаеми! Считаме, че е недопустимо Бургас да се свърза с подобни банди, в стил Рижите, които разрушават имиджа на града като туристическа дестинация.

Припомняме, че в началото на годината друг от обвинените в участие в наркобандата на Карчо – Илко Паскалев също се забърка в побой над охранител пред дискотека „Дежа вю”. В последствие обаче се оказа, че Илко само гледал екшъна, но не участвал в него. Двамата с Карчо обаче имат регистрирани не една, а няколко подобни брутални прояви.