Танцьорката Габриела се изправи срещу битото от нея момиче Катя (СНИМКИ)

Започна разпоредителното заседание по делото срещу 21-годишната Габриела Медарова в Районен съд – Пловдив. В съдебната зала пристигна и битата от танцьорката Катя Андреева. Двете момичета застанаха една до друга, като не си казаха нито дума.

Заедно с Габриела в залата са и нейните родители.  Още в началото на заседанието Катя Андреева, представлявана от адвокат Ганчева, депозира жалба за нанесени имуществени и неимуществени вреди.

Повечето от призованите свидетели по делото липсват.И към този момент продължава заседанието.

Очаквайте подробности!

Припомняме, че 21-Габриела Медарова помля 10 автомобила през април т.г., а няколко седмици по-късно нападна с удари в лицето непозната млада жен. Танцьорката призна, че пийнала водка в нощта преди фаталния 15 април, защото се разстроила – шефовете й в нощния клуб не й платили и я глобили. Тя нямала пари за такси и тръгнала да се прибира с джипа на приятеля си.

Чак когато блъснала колите, се прибрала в дома си, където изпушила една цигара с марихуана. Поне такава бе защитната й версия. За крошето в лицето на другото момиче каза, че го е ударила без да иска с вратата на тоалетната, тъй като й станало лошо и не можела да контролира действията си.