Eто защо Алисия изяде няколко шамара от Бирмата

Фолк певицата Алисия е била публично пребита от вече бившото си гадже  Георги Станоев – Бирмата. Изпълнилката от Вакарел е изяла няколко плесника от ревния мъж преди свое участие в Благоевград, твърди „Уикенд“. Свидетели на сеира станали стотици хора.

Певицата, ступана пред десетки хора в югозападното градче, отмени участието с лъжата, че е паднала по стълбите. Малко преди изпълнителката да започне да пее в нощния клуб, пернишкият бизнесмен влетял с двама от о почнал да й крещи пред смаяните посетители.

Милионерският наследник започнал да обвинява доскорошната си половинка, че спи с шофьора си. „Знам, че се чукаш с него, всичко разбрах. Докато си била с мен, си имала връзка с него! Как може да паднеш толкова ниско“, крещял обезумелият баровец.

След скандала пред погледите на много присъстващи Бирмата я дръпнал настрана, където започнал да налага крехката брюнетка с шамари, пише изданието. След ударите на пернишкия милионер Алисия паднала на земята. Въпреки това той продължил да крещи на певицата, която криела главата си с ръце от страх боят да не продължи.

Алисия си извадила медицинско с цел завеждане на съдебно дело, но майката на Бирмата, с която са приятелки, се е опитала да я разубеди.