Седмичен хороскоп за периода от 10 до 16 септември-РИБИ Успех и печалби, СКОРПИОН Начало на дълъг успешен период

Овните навлизат в динамичен етап за ново развитие, а  Телците  ще са силно притеснени през следващите дни. При Близнаците успехите и нервите вървят заедно, а за Раците периодът е успешен.

Седмицата ще е такава и за Лъвовете, а Девите отново ще се радват на сериозен успех Везните са притиснати от ангажименти, а Скорпионите са на прага на успешен етап.

Стрелците укрепват, а Козирозите са стабилни, но и напрегнати. Водолеите да не влизат в кавги, а Рибите са успешни и печеливши.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ново развитие и укрепване

Упоритостта ще ви донесе привилегии, които ще ви изведат напред. За вас новата седмица е характерна със здравословно укрепване или с поемане на нов професионален ангажимент. Ще ви върви в реализацията на целите, но се явяват и пречки от страна на влиятелен човек, които ще успеете напълно да отстраните на по-късен етап. Периодът е благоприятен за реализацията на целите ви. Петък, събота и неделя са успешни. Понеделник, вторник и четвъртък също са благодатни. Проблеми се явяват единствено в сряда.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Неприятности

С грижа за предстоящото и без да омаловажавате текущите си задачи, ще превърнете в приоритетни онези, чрез които бихте постигнали по-бързи резултати. В  делово отношение седмичният период ще е тежък за Телците. Условията за реализация на  целите и за освобождаване от проблеми са лоши, а шансът за сполука е силно ограничен. Личен късмет не ви липсва, но той засяга целите ви в крайно ограничен периметър и на практика е безполезен. Петък е успешен за делата ви, но събота и неделя са мъчителни. Делови притеснения възникват в понеделник, които явно ще продължат във времето за мнозина.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Нервен, но успешен етап

Изострената ви чувствителност отстъпва място на по-добрата ви страна. Благоприятен етап, който без съмнение подчертава надеждите на Близнаците за възход в интересуващите ги сфери. Ярко фиксирани са плодотворните контакти в обществените среди, печалбите и деловата сполука. Бъдете дискретни и не давайте информация за целите и проектите си. Тайните ви врагове са силни. Петък е хубав и успешен, но уикендът не. Проблеми и неприятности ще поддържат нервността ви на високо ниво през предстоящите делници.

 

Седмичен хороскоп РАК

Добра реализация

Силните ви страни през седмицата ще се изявят най вече в умението ви да организирате, творите и представяте най-доброто от себе си. Седмичният етап говори за добра реализация,, но и за сблъсък с пречещи фактори, които едва ли ще преодолеете през настоящия седемдневен  цикъл. За момента това не е фатално, защото късметът ви закриля. Ще осъществите голям процент от целите си. Явен успех се очертава и за търсещите професионална заетост. Петък ще е нервен, а уикендът – успешен. Нервни са и първите два делника от седмицата, но сряда и четвъртък ще ви радват с успех.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успешна седмица

Предстоящите развития в професионалната сфера могат да ви поставят пред избор, което в някои от случаите означава и смяна на местоработата. Деловата ви изява ще е ползотворна и успешна през предстоящия седемдневен етап, а идеите ви ще намерят място за реализация в службата или в обществения сектор. Започва добро време за финансов напредък и за стабилизация в здравословен и финансов план. Възникват някои професионални проблеми, но ще са краткотрайни. Петък ще е напрегнат, а уикендът е хубав. Без по-напрегнатия вторниик, етапът преминава благоприятно за всички от знака.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изразителна сполука

Ще вложите повече енергия за изпълнението на задачите си през новата седмица, храните големи очаквания и това ви мотивира. Твърде надежден етап, през който Девите ще действат целенасочено, за да заемат дадено място в деловите среди или в обществото, което ще им предостави чудесни възможности за реализацията на бъдещите им материални цели, чрез които стабилността им ще се превърне във значителен фактор. Петък ще е ярко успешен, а уикендът е с нотки на негативизъм. Делниците също ще носят доста негативни усещания, но няма да последват проблеми.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Проблеми

Способността ви добре да се организирате и да подхождате прагматично и отговорно към задачите си ще бъде провокирана. Етапът е благоприятен за реализация на вашите делови и обществени цели и ангажименти. Проблемите ви през периода ще са лични и домашни, и ще се разгърнат така, че ще блокират реализацията ви в други направления от всекидневието ви. Мнозина ще осъществят важни пътувания, които ще им донесат добри печалби. Доста успешен ще е петък. Сполучлив е и уикендът, но е по-напрегнат. Понеделник е благоприятен, но следващите ще са тежки.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Начало на дълъг успешен период

Пред вас ще се открият възможности, но реализирането им би било възможно с повече усилия от ваша страна. Седмицата бележи началото на успешен двугодишен етап за Скорпионите. Шансът ви за успешно двугодишно развитие засяга две направления – професионална изява и любов. През тези дни мнозина от родените в знака  биха могли да разчитат на приятелска подкрепа за реализация в желана сфера. Петък разкрива шанс за удовлетворителен делови успех. събота е напрегната, а неделя е хубава. По-добър делник е четвъртък. Другите са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Неудобства, но и видимо укрепване

С усърдието си през тези дни ще вдигнете високо летвата в професионалните си достижения. Истина е, че Стрелците и през новата седмица ще се сблъскат с неудобства, но сега те няма да са ярко проблематични, защото се намирате в период на укрепване и стабилизация. Достигате и улавяте всичко, към което сте се устремили. Заслужава да се отбележи, че ще се стабилизирате финансово и може да наемете допълнителна или нова работа. Благоприятен петък, напрегната събота и успешна неделя. Понеделник е слаб, а следващите са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Стабилни, но и напрежение

По-често мислете за впечатлението, което оставате след себе си. Извън съмнение е фактът, че няма причини да се коментира стабилността на Козирозите, независимо че мнозина от зодията имат проблеми в службата от човек, който ги притеснява. Няма да се сблъскате с проблеми, освен със засилена и често пъти лошо овладяна нервност. Петък и събота не създават проблеми, но неделя ще е напрегната и нервна. Понеделник и четвъртък са силно напрегнати и много нервни. Вторник и сряда са по-добри в развитието си.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Избягвайте кавгите!

Решението ви да се реализирате и съпътстващото го активно поведение ви осигуряват добър старт. За Водолеите е много важно да не влизат в кавги през периода. Ще има причини за недоволство и конфронтации, но предизвикате ли кавги ще се окажете потърпевши по съответната тема. Това е едната страна на въпроса и засяга външните взаимоотношения, а другата обхваща дома и семейния живот. Петък е печеливш, а уикендът е нервен. От делниците благоприятният ден е четвъртък. Другите в по-малка или в по-голяма степен са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Успех и печалби

Имате сили в себе си да продължите, дори и да не виждате успеха. Представителите на Риби ще действат много успешно през седмицата. Мнозина ще осъществят свои проекти и ще постигнат най-доброто. Стабилната и добре платена делова дейност  е сигурна за мнозина от зодията. Хубави резултати ще ви радват и в реализацията на личните цели. Проблем са кавгите. Ще е добре да си забраните да участвате в препирни. Петък и събота ви носят материален успех. Неделя, понеделник и сряда са трудна. Другите са добри.