Седмичен хороскоп на Алена за периода от 10 до 16 септември-Птичето ще кацне на рамото на една зодия, която трябва да се възползва

Еко каква е прогнозата на Алена за всички зодии през следващата седмица-Някои ще бъдат доста успешни, други не толкова

Хороскоп на Алена за зодия Овен
Ще подчините волята си и времето на приоритетните задачи. Предстоят ви успешни изяви в работата, от които настроението ви и самочувствието ви ще нараснат, финансите по същия начин.

Очакват ви интересни и полезни запознанства с хора от среди, от които в последно време живо се интересувате. Има кой да ви бъде полезен, стига да го откриете.

Хороскоп на Алена за зодия Телец
Целите си ще осъществявате, ако сте приветливи и акцентирате преди всичко върху своите качества. Справяне с проблемите – не само своите, но и чуждите. Пътувания и други интересни събития ще поддържат духа ви в добра форма. Избягвайте отрицателните емоции и по-често изразявайте обичта и подкрепата си не само към околните, но и към по-широк кръг от хора.

Хороскоп на Алена за зодия Близнаци
Избягвайте излишната възбуденост и безпричинните притеснения. Вярвайте в себе си и ще се справите в съпътстващите ви затруднения, без да губите ориентация и енергия. Като мобилизирате вътрешните си сили, ще съумеете да се противопоставите на нечие негативно влияние. Решите ли да действате, действайте, но бъдете позитивни във всичко! – препоръчва Алена.

Хороскоп на Алена за зодия Рак
За да не срещнете непреодолими препятствия по пътя си, са нужни повече дипломация, гъвкавост и зачитане мнението на отстрещната страна. Всичко това го можете – просто бъдете себе си и следвайте собствения си предусет. С много воля ще се справите със стреса, който ви владее напоследък. По отношение на работата, ще се радвате на мощно съдействие от много страни.

Хороскоп на Алена за зодия Лъв
Ще стабилизирате позиции в служебен и обществено-политически план, ако стедостатъчно инициативни. Доста много от вас ще подчинят времето и енергията си на значими цели. Бъдете практични и свободомислещи, добронамерени в общуването. Благополучно ще се решават конфликти. Препоръчително е обаче по-малко да контактувате с началници.

Хороскоп на Алена за зодия Дева
Чака ви доста работа, но сте свикнали с натоварването и няма да имате притеснения в тази насока. Ще продължите напред със съзнанието, че давате най-доброто от себе си, и резултатите ви ще го потвърждават. Усвоявайте новостите в движение, като не пренебрегвате желанията си и хората, които ви карат по-често да се усмихвате. Предстоящата седмица не забравяйте да пиете витамините си, съветва Алена.

Хороскоп на Алена за зодия Везни
Избягвайте прибързаните решения, но не се притеснявайте да показвате способностите си. Бъдете последователни. Необходимо е да сте доста волеви и упорити. Бъдете склонни на компромиси, най-вече в средата на идната седмица, погледнете на тях като на възможна алтернатива.

Хороскоп на Алена за зодия Скорпион
Тези от вас, които са изпълнени с добра енергия и проявяват обич и разбиране, ще срещат подобни чувства у другите. Усмивката, добрата дума и желанието да сте полезни могат да направят живота ви по-приятен. Финансовите ви очаквания са съвсем реални, голяма част от вас те ще имат връзка с решаване на жилищни въпроси.

Хороскоп на Алена за зодия Стрелец
Време е да се погрижите за комфорта си, като си осигурите нещата, които ви липсват. Отворете и сетивата си за доброто. Общуването с успели и приятни хора ще ви стимулира да работите за разгласяване на собствения си капацитет. Проявете загрижеността си към проблемите на хората от обкръжението си. Помагайки им, вие помагате и на себе си! – съветва Алена.

Хороскоп на Алена за зодия Козирог
Внимателно осмисляйте решенията си и по-малко се обвързвайте с чужди ангажименти. Освобождавайки се от излишните неща, в това число и непосилни товари, ще отворите мястона по-добрата енергия в живота си. Очакват ви нови срещи и запознанства, някои от които съдбовни. Може в живота ви да се появи нов, важен за вас човек.

Хороскоп на Алена за зодия Водолей
Обстановката ще се разведри. Ще поставите основите на нещо ново, на този етап малко неясно, но във всички случаи въздействащо ви като предизвикателство. Ще откриете в себе си качества и потенциал, които предстои да развивате. Здравето ви ще е наред! Промяната, която следва, ще осмисли усилията ви и така ще продължите напред.

Хороскоп на Алена за зодия Риби
Ще можете да въздействате на процесите около вас в позитивна насока, ако сте търпеливи и толерантни към другите, без да изтъквате несъвършенствата им на всяка цена. Енергиите ще ви помогнат по-лесно да преодолявате конфликтите. Подобрение на настроението, здравето, самочувствието и бита също са характерни за периода – твърди Алена в своя хороскоп за седмицата.