Сензационно ново проучване – Химиотерапията не лекува, а подхранва рака!

Химиотерапията не може да излекува рака , а служи като гориво за раковите клетки. Това става ясно от ново проучване на изследователи от Вашингтон.

Проучването доказва, че индустрията за конвенционално лечение на рака е пълна измама.
Не само че химиотерапията, която днес е стандартен метод за лечение на рак, е пълен провал, но е и вредна за болните от рак, твърдят учените.

Химиотерапията кара здравите клетки да освобождават протеина WNT16B, който прави раковите клетки по-жизнеспособни и уврежда ДНК на здравите клетки.

Това продължава дълго след приключването на лечението.

Комбинацията от унищожаване на здравите клетки и развитието на раковите клетки показва, че химиотерапията не лекува рака, а го влошава допълнително. Всички, които са болни от рак или познават болни, е необходимо да знаят това, казват изследователите.

„WNT16B си взаимодейства с раковите клетки, като предизвика растежа им и, най-важното, противодейства на допълнителната терапия“, обяснява съавторът на проучването Питър Нелсън от изследователския център за откриване на рака „Фред Хътчинсън“ в Сиатъл. По думите му данните са „напълно неочаквани“.

Избягването на химиотерапията подобрява шансовете за благоприятен изход, съветват учените. Всеки, който спре химиотерапията, трябва да се насочи към алтернативни начини за спиране и елиминиране на рака. Това включва алтернативно лечение като терапията на Герсон, консумацията на противоракови храни, високи дози на витамин C и D.

Подобно проучване, проведено от д-р Рагху Калури, публикувано в списание Cancer Cell, показва, че лекарствата за рак, които обикновено се „дават насила“, карат туморите да се развиват повече и да метастазират.