Страхотна рецепта от руския академик Филатoв за подобряване на зрението

Отслабването на зрението е често срещано явление в днешно време, когато хората прекарват по-голямата част от деня пред компютъра или телевизора. Все по-често този проблем възниква и при деца.

За щастие, в този текст ще откриете рецепта на руския академик Филатов за подобряване на зрението. Владимир Петрович Филатов е руски офтамолог и хирург, станал известен със своите методи за подобряване на зрението, които се използват и днес.

Този руски академик е направил проста рецепта за подобряване и запазване на зрението:

Необходими съставки:

* 100гр сок от алое
* 500гр натрошени орехи
* 300 гр. мед
* сок от 3-4 лимона

За да направите сока: Нарежете долните и средните листа от алое, оставете горната част на растението и горните три или четири листа.

След това измийте листата със студена и после топла вода. Отстранете бодлите и нарежете листата на малки парченца. Изцедете сока с марля. Препоръката на академика е измитите листа да не се режат веднага, а да се съхраняват в хладилник 10-12 дни в хладилник. Когато държите алоето в хладилника се образуват вещества, наречени „биогенни стимулатори“, които насърчават активността на клетките.

Останалите съставки, орехите, меда и лимона разбъркайте добре със сока от алое.

Тази смес се употребява три пъти на ден, по една супена лъжица половин час преди хранене. Използвайте я по-дълго време и зрението ви ще се подобри.