Трагедията е неописуема: Талантлив балетист е велосипедистът, убит от шофьор с БМВ във Варна! (СНИМКИ) 

Огромен талант е загинал при страховитата катастрофа, при която БМВ бутна и уби велосипедист във Варна. Водачът на возилото избягал моментално от мястото на инцидента. Починалият е Мартин Чикалов – млад балетист, безкрайно обичан от колегите си.


Хора скърбят в една от популярните варненски страници в социалната мрежа. Ето какво пише относно трагичната гибел на балетиста:

„“Това е Марто.
‘Войната по пътищата’ – превърна се във всекидневие, в суха статистика, част от новините. Страшна е, защото е резултат от манталитет, комплексарщина, безотговорност, агресия и пълна липса на уважение към другите. Още по-страшно е, че свикнахме с нея така, както свикнахме с простащината, арогантността и корупцията.
Манталитет, който убива…
Вчера един млад живот си отиде, пометен от лека кола на бул. „Приморски“ – тежък инцидент, при който BMW блъсна велосипедист и шофьорът избяга от местопроизшествието. Има снимки, който следва да помогнат на органите да заловят отговорния.
Починалият е Мартин Чикалов – млад и талантлив балетист от Държавна опера – Варна. Майката на починалото момче няма необходимите средства, за да изпрати детето си в последния му път. Затова при входа на Операта, до охраната, е поставена кутия за събиране на средства за погребението.
СПОДЕТЕЛЕТЕ ТОЗИ ПОСТ И ПОМОГНЕТЕ
Почивай в мир, Мартин.“

Припомняме, че 39-годишен велосипедист загина, след като бе блъснат от автомобил във Варна. Инцидентът е станал около 19.50 часа снощи на бул. „Приморски“, близо до кръстовището с ул. „Македония“. Водачът на возилото избягал.