Кейт Мидълтън направи нелепа грешка с децата си, която сигурно всеки родител е вършил (СНИМКИ) 

15 септември наближава. Всеки родител знае какво означава това – трескава обиколка по магазините за нови дрехи за децата, среща с учители, купуване на раници, учебници, обувки и какво ли още не, за да бъдат отрочетата готови за новата учебна година.

Децата тръгват на училище или на детска, а подготовката им стереотипно лежи върху плещите на майките им. Е, точно в подобна ситуация е попаднала и Кейт Мидълтън – може да е принцеса, но и тя е майка при това на три красиви дечица.

Най-малкото й момченце е все още бебе, така че Кейт го оставила на бавачките ми у взела принц Джордж и принцеса Шарлот, за да идат да напазаруват за първия им ден обратно в училището и детската градина.

                           Кейт Мидълтън с принц Джордж и принцеса Шарлот

Кейт завела кралските наследници в лондонския магазин Питър Джоунс преди няколко седмици, за да им купи нови обувки.

Все пак принц Джордж се връща обратно в предучилищната си група, а принцеса Шарлот в детската градина.

                        Принц Джордж на първия му учебен ден миналата година

                     Принц Джордж на първия му учебен ден тази година

                        Принцеса Шарлот в първия й ден обратно в детската градина

И точно тук като всеки родител тя направила голяма издънка. Все пак и тя не е имунизирана от глупави родителски действия.

Кейт забравила да вземе чорапчета за Джордж и Шарлот с които да пробват новите си обувки. А времето навън било топло и принцът и принцесата били с боси крачета, обути в сандали.

Все пак магазинерите често се срещали с този проблем, за който повечето родители не мислят, и бързо помогнали на кралското семейство.