Блага вест! Преслава роди първата си рожба! (СНИМКА)

Дълго чаканата новина от много меломани вече е факт – певицата Преслава роди първата си рожба. Изпълнителката на „Скоро“ вече е горда майка на момиченце, а за това се похвали лично тя преди минути в социалната мрежа.

„Добре дошла на нашата Малечка-Палечка!“. Това написа певицата, качвайки снимка на бебешко краче в личния си профил в „Инстаграм“.

След много неуспешни връзки певицата най-накрая срещна голямата любов в лицето на бизнесмена Павел Лазаров. Двамата са заедно от около година.

По ирония на съдбата на-щастливият ден за чаровната Преслава се оказва истински кошмар за бившата й изгора – Георги Станоев – Бирмата. Припомняме, че рано тази сутрин Специализираната прокуратура започна извършването на  претърсвания и изземвания в офиси на дружества в гр. София, стопанисващи заведенията „Везувий“ и „Сръбски ресторант Бест“ – бившия „Кошарите“, собственост на бащата на небезизвестния Георги Станоев – Бирмата, обиски на лица и разпити на свидетели на територията на гр. София, с цел задържане на ръководните нива на организираната престъпна група.

Преди минути медията ни ексклузивно и първо научи, че майката на Георги – Лидия Станоева, по-известна като Лидка Скалата, е била изведена от ресторант във Велинград. Няколко барети с качулки и въоръжени са нахлули в заведението и са отвели Станоева, като посетителите са останали шокирани.