Начало Новините днес Вижте сигналите, които алармират, че утре се готвят кървави протести в София

Вижте сигналите, които алармират, че утре се готвят кървави протести в София

По време на утрешните отворени врати в сградата на президенството се очакват дирижирани провокации. Както медията ни съобщи Оперативните служби за сигурност са засекли притеснителни сигнали, че въоръжени лица ще се опитат да създадат хаос и ексцесии в центъра на София.

Искам да ви кажа много важна информация!Току що ми казаха какъв план имат …В неделя Президента прави отворени врати в Президентството. …

Организирани групи от много хора под това прикритие ще влязат в сградата. И ще поискат Президента да обяви извънредно положение

Очакват полицията да се намеси и да настане хаос. Целта е да се покаже пред света ,че хората масово не искат това Правителство и да се пристъпи към съставянето на програмно но с този Парламент.

Казвам го първо на вас …знам го от човек който е в организацията на заверата …Но не му платили

За неделя се готвят грандиозни провокации на т.нар. протест. Инфото ми е точно. Платено е вече на тези хора, включително и външни групи, мутри от чужбина, да се приложи румънски сценарий. организацията е от две страни-централата на БСП и куп русофилски организации-Съюз на офицерите и сержантите от запаса-ДС, Съюз на разузнавачите-ДС-ПГУ, т.нар Бно Шипка, съюз Васил Левски и мутрите около тях начело с този Марин Маринов. Плюс русофилски организации, които участваха на протестите през януари 2013 година. В България от няколко дни има голяма група от тнар. Нощни вълци на Путин. Знам го от оранизатора Камен Попов, който ми е състудент. Той пуска снимки с тях. Има платени провокатори, които да се бият с полицията и да трошат, палят и тн.

Службите са попаднали на сигнали, че кукловодите на протеста ще финансират с огромни суми координираната атака срещу правителството.

Злодеятелите виждат, че обстановката в държавата в стабилна, бюджетният излишък гони 3 млрд. лева до края на годината и страната има солидна международна подкрепа в Европа и по тази причина се подготвят отчаяно да нанесат удар срещу легитимната българска власт. Не е изключено да се стигне и до кръвопролития с които задкулисните играчи да се опитат да провокират изкуствено напрежение.

Зад пъклените действия прозират сенките на мустакатия банкер-беглец и шепа олигарси, които си търсят удобно правителство, което да замете престъпните им следи.