Ето я тайната снаха на Ваня Костова (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Забулена в мистерия е снахата на естрадната легенда Ваня Костова. В светските среди никой не я познава, не се знае дори името й, никой не е виждал и една нейна снимка.

Известно е само, че със сина на Ваня – Боян Михайлов, имат 6-годишна дъщеричка. Както и че с ангелогласната певица не се разбират много-много.

Единствено „Галерия“ успя да разбули мистерията около тайната снаха на Ваня Костова.

Коя е тя? Казва се Стефания Цветкова и от Русе. Половинката на Боян Михайлов има две висши образования – завършила е Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” и НАТФИЗ. Била е водещ в телевизия СКАТ. В момента работи към кастинг агенция, където й намират различни ангажименти в късометражни филми или реклами.

С Боян Михайлов се запознават случайно. Той дълго време нямаше сериозна приятелка, което даде повод за различни слухове. В публичните среди се говореше, че Ваня Костова е обсебила наследника си и му пречи да се задоми. Самата Ваня пък била убедена, че бившата й колежка Ева Найденова е направила магия на нея и сина й да са нещастни в любовта, пише „Хотарена“.

Връзката на Боян със Стефания се развила толкова бързо, че певицата дори нямала възможност да я одобри и скоро русенката забременяла. След раждането на Ванеса, кръстена на баба си по настояване на Боян, младото семейство се преместило в жилище, близко до това на Ваня Костова.

И по-точно – на съседния етаж. Идеята била на певицата, под претекст, че иска да помага в грижите за Ванеса. Или по-скоро – да следи изкъсо семейните отношения на сина си.

 „Стефи е добро момиче, красиво и интелигентно, но в никакъв случай не е сой, за каквато снаха мечтаеше Ваня. Както всяка майка, и тя искаше най-доброто за сина си – момиче от аристократично заможно семейство, със синя кръв… А той, нерде-нерде, взе актриса“, подсмихват се близки до певицата.

Изпълнителката на „За старата любов“ разбира се, твърди, че със снаха си са в отлични отношения. „Разбираме се, няма ревност помежду ни заради всеобщия любимец Боян“, убедителна е Ваня. Въпреки това, никога не е споменавала дори името на снаха си, нито се е появявала публично с нея.