Разкрити! Благой Георгиев забърса известна сексбомба, изоставила негов приятел (СНИМКИ 18+)

Слуховете, че Благой Георгиев има връзка с плеймейтката Златка Райкова, се оказаха истина. Джизъса призна пред столичен вестник, че двамата са заедно.

Разделилият се с рускинята Есмер бивш футболен национал налазил блондинката, която беше годеница на доскорошния му приятел – ММА боецът Георги Валентинов. Именно с него Благой тренираше усилено месеци наред.

В последните дни Георгиев и Златка Райкова отмаряли заедно в един от топхотелите на спа курорта Велинград. Преди това Джизъса и сексбомбата посетиха родното Черноморие в компанията на приятели. Тогава Райкова публикува снимки от Слънчев бряг, заедно с екипа, който се грижи за визията й – фризьора Момчил Спасов и гримьора Цецо Андреев. По същото време и в профила на Георгиев в „Инстаграм“ се появи снимка от полета му с парашут, в който му партнира Андреев. Още тогава стана ясно, че Благой и Златка са заедно, а сега дойде и потвърждението.

Припомняме, че преди няколко месеца Русата Златка получи предложение за брак от Георги Валентинов. ММА боецът й падна на колене в ефир, по време на участието й в „Като две капки вода“. Сватба обаче няма да има, след като самата Златка сложи край на дългогодишната им връзка.

Златка и Георги Валентинов, който доскоро беше приятел с Благо: