Начало Свободно време Разследване: Отровената в Солсбъри рускиня се оказа елитна проститутка (СНИМКИ 18+)

Разследване: Отровената в Солсбъри рускиня се оказа елитна проститутка (СНИМКИ 18+)

Проучвайки биографията на 30-годишната Анна Шапиро, родом от Нижний Новгород, журналистите установиха, че жената си изкарва хляба като елитна проститутка. Твърди се, че за нощ с елитната жрица баровец трябва да се бръкне около 4000 британски лири. По-рано Шапиро заяви, че работи като топ модел.

Мъжът на Анна Шапиро, 42-годишният Алекс Кинг (двойката се определя като съпрузи), по-рано е бил във вниманието на органите на реда заради търговия с наркотици. Той има обвинения за 12 продажби на дрога, включително на кокаин и екстази, пише в. „Мирър“.

По-рано семейството бе изписано от болница в Солсбъри. Там бе направен анализ на кръвта на пациентите, за да се установи дали в кръвта им има следи от нервно-паралитични вещества, такива не бяха намерени.

По-рано британските медии съобщиха, че пострадалите са 30-годишната моделка от Русия Анна Шапиро (в момента гражданска на Израел) и нейният 42-годишен съпруг – британецът Алекс Кинг. Не се почувстваха зле след вечеря в италиански ресторант в Солсбъри. Кинг бе поставен в медикаментозна кома. Според някои данни, съпрузите може да са били отровени със стрихнин.