Нови шокиращи разкрития за краснодарските канибали!

В Кубан приключи разследването по време на делото срещу Наталия Бакшеева, известна като съпруга на „Краснодарския канибал“ Дмитрий Бакшеев. Жената е съучастник в убийството и осакатяването на местна жена, предават световни медии.

Служителите на полицията са изяснили, че на територията на Краснодарски край е действало семейството престъпници, което от 1999 година насам е отвличало хора, убивало ги е, разчленявало ги е и ги е изяждало.

Органите на реда вече са доказали, че канибалите са убили най-малко седем души. По данни на Mash, от убитите са били направени консерви. По-точно бил е намерен буркан с консервирана ръка. Намерени са и други останки на жертви. Те са били увити в найлонови торби и замразени в хладилник.

Разследването показва, че на 8 септември 2017 г. 43-годишната Бакшеева и съпругът й пили алкохол на безлюдна територия в района на улица Гастело в Краснодар. Компания на съпрузите правела 35-годишна жена, която те срещнали същия ден. В един момент двете жени се скарали и Бакшеева убедила мъжа си да убие новата им приятелка.

„Бакшеев, зарадия слабия му характер и психологическо състояние, бил повлиян от съпругата си. Човекът имал нож в раницата си и с него нанесъл два удара в областта на гръдния кош на жертвата. Впоследствие той разчленил тялото на починалата, части от тялото й оставил на земята, а други скриол и се оттеглил“, казват от пресслужбата на следствието в Кубан.

Разследването срещу Бакшеева все още продължава. Тя е изправена пред продължителна присъда за подбуждане към убийство. Експерти от психиатрията и неврологията признаха Бакшеева за вменяема.

Припомняме, че за залавянето на канибалите помогнал работник, които случайно намерил мобилен телефон на улицата. По-късно се оказало, че там били съхранявани снимки на Бакшеев, позиращ с останки  от тялото на мъртвата жена. Също така е съобщено, че канибалите са яли от месото на своите жертви.