Начало Новините днес Килърът на семейството от Каспичан не се спрял след кървавата екзекуция, вижте...

Килърът на семейството от Каспичан не се спрял след кървавата екзекуция, вижте какво предприел! Близки проговориха пред медията ни!

Гуля Великова и съпругът й Георги са имали отдавна конфликт с техния роднина, който е имал претенции към наследствен имот. Вероятно това е станало повод за решението на племеника им да затрие цялото семейство, това предполага близък приятел на Гуля, който членува заедно с нея в местния Клуб Русофили.

„Беше много възпитан човек, много културна, дъщеря й често се отбиваше в къщата им, но не живееше при тях“, разкрива Валентин Атанасов.

Друг близък на жертвите разказва, че самите полицаи онемели от ужас, когато са влезли в къщата на ул. Раковски в Каспичан. Навсякъде имало кръв, Гуля, съпругът й Георги и двете им деца Славка и Веско били кълцани с ножове, а после клани и с брадва. Те разкриват още, че след убийството извършителят Петьо П. се барикадирал и заплашвал, че ще извърши още по-големи жестокости. В крайна сметка успели да го усмирят.

Близък до семейството разказва още, че се видял с дъщерята на Гуля и тя му казала, че е дошла на гости на майка си и баща си. Това се оказало фатално за нея. Синът Веско също не живеел постоянно в къщата на майка си и баща си. Преди време се върнал от гурбет в Гърция, разказаха още познати на избитото семейство.