Нагласено отвсякъде! Трима съквартиранти изхвърчаха от ВИП брадър, но после…

След серия от грозни провокации, нелепи скандали, показващи, че съквартирантите във ВИП брадър са всичко друго, но не и ВИП, трима от тях са изгонени. Това са Валентин Кулагин, Божана и актьорът Веселин Плачков. Много скоро обаче се разбра, че това е поредната мелодраматична инсценировка.

Безпрецедентното решение на Биг брадър да изгони трима съквартиранти наведнъж дойде заради грозни изпълнения и физически нападки. Всичко това дойде, след като нервите на някои от звездите просто не издържаха на непрестанните провокации от страна на Кулагин.

Първи беше скандалът с актьора Веселин Плачков. Попитан защо е облечен с „такива дрехи на педе*ас”, актьорът не издържа и притисна с ръка врата на гримьора с думите: „Ей, говньо, внимавай!”

„Ти си един чехльо, ти си пантоф”, не му остана длъжен Кулагин, след което се обърна към Биг брадър с настояването: „Искам това стискане във врата ми да се вземе отношение.”

Това, обаче, не бе достатъчно за гримьора и продължи със словесните нападки към Плачков: „Защо си тук, а не при жена си, щото нямаш пари, нали. Завеждам ти иск за насилие и заплаха, гориш! Нарушени са правата в къщата, нарушен е и договорът и са нарушени моите човешки права.”

В резултат на всичко Веселин Плачков се срина и вдигна кръвно 179/106 с пулс 104.

Междувременно Кулагин започна да изпада в истерии и поиска среща в изповедалнята: „Бях нападнат, това не е първият път, в който съм удрян тук, аз съм целия в синини, целият в разрези. Излязох навън да си почина, той дойде и го питах какви са тези педе.аски дрехи, които е сложил. Може утре да ми хвърли чаша и тя да ми извади окото. Единият вариант Веско е да излезе, другият – аз, вие преценете. Не виждам кой знае каква провокация от моя страна. Няма никакъв начин да се разбера повече с този човек, който нарушава личното ми пространство и ме удря, ще се разбера с него в съда, не съм влязъл тук да бъда боксова круша.

Куфарите да се оставят в склада, събирам си багажа и излизам, защото срещу мен се упражнява насилие, получавам вече няколко удара. Аз съм целият в рани, не мога да ходя като някакво ранено животно”, каза Кулагин и тутакси събу панталоните си, за да остане само по слипове и да покаже малка синина на крака си.

Часове по-късно се стигна до ескалация на напрежението, когато Божана бутна чинията с риба и броколи, които само Кулагин може да яде заради договора, който е подписал, докато останалите гладуват. Част от рибата падна на земята и Кулагин изпадна в гняв, затича се след Божана в банята, натиквайки й остатъка от чинията върху лицето, притискайки силно.

Последва нова, среднощна среща в изповедалнята: „Той влезе заедно с порцията си храна – риба и броколи, които ми бяха натикани много силно в лицето и ме удари. Смятам, че това наистина е прекалено”, оплака се Божана.

Всичко това доведе до естествения край – Биг брадър да вземе решение за изгонването на Кулагин, Божана и Плачков.

Но последва изненада! Вместо да отидат на сцената при Ники Кънчев, тримата бяха затворени в изповедалнята. Оказа се, че Биг брадър е взел друго решение – те да бъдат въдворени в изправително помещение с едновременните функции на затвор и психиатрична лечебница.

Там нарушителите трябва да бъдат превъзпитани.