Това ли е Къщата на ужасите в Каспичан с 4 трупа (СНИМКИ)

Четири тела са открити в частен имот на ул. “ Раковска“ в Каспичан в сряда сутринта. Според първоначалната информация става въпрос за убийство.

Източник от прокуратурата потвърди, че в Каспичан са открити 2 трупа, а предварителната информация е, че там трябва да има още един или двама души. По неофициална информация на труповете са четири.

Според полицейски източници има задържано лице, което е братовчед на убитите. По непотвърдена информация той е с психично заболяване.

Регионалният сайт Smoko.bg публикува снимки от мястото на престъплението. На кадрите се вижда сграда, за която се предполага, че в нея са намерени телата.

 

 

Извънредният брифинг във връзка с убийството в Каспичан ще се проведе на мястото на престъплението. Това съобщиха от ОДМВР – Шумен. Брифингът ще се състои в град Каспичан на ул. „Раковска“ 3. Ще присъстват административният ръководител на Окръжна прокуратура Шумен – Маргарита Георгиева, наблюдаващият прокурор – Румен Рачев и старши комисар Ялчън Расим – директор на ОДМВР – Шумен.