Близначки се свързаха с покойната принцеса Даяна, която им разкри шокиращи неща (СНИМКИ) 

Близначките Тери и Линда Джейсън от Лос Анджелис са известни с това, че често контактуват с призраци от отвъдното. Двете дами се свързват в мъртъвците, които „обсебват” ръцете им и започват да пишат всичко, което искат да споделят.

Линда и Тери Джеймсон са родени в Пенсилвания. Когато са едва  на 20-годишна възраст започват да имат кошмари, които предсказват бъдещи събития.

Те твърдят, че имат над 1500 точни световни прогнози сред които събития като 9/11, ураганът Санди, катастрофата на фондовия пазар през 2000 година и спечелването на „Оскар” на Леонардо Ди Каприо.

Сега Тери и Линда заявиха, че са се свързали с покойната принцеса Даяна. Лейди Ди им е казала доста шокиращи неща за бъдещето.

Но какви точно са те ще научите на jenata.blitz.bg

Близначките твърдят, че от отвъдното принцеса Даяна е искала да се свърже със сина си принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

„Тя ни каза, че на двамата им предстоят доста бурни времена в брака им”, споделиха близначките.

Принцеса Даяна искала да каже на сина си колко е щастлива, че е намерил жена като Меган, но съвместното им бъдеще няма да е никак гладко.

„Тя е страхотна млада жена, която споделя страстта му за това да направят нещо различно в този свят. Всички погледи ще бъдат насочени върху вас през идните месеци и години, и ще дебната за всяка една ваша грешка. Затова се подкрепяйте и вярвайте, че вашият брак има божествена благословия. Хората ще се опитат да ви унижат и разделят, но ако си вярвате и се подкрепяте няма да могат да ви разделят”, казала Даяна от отвъдното.

Пред Тери и Линда принцеса Даяна искала да сподели, че и тя подобно на Меган е била „критикувана заради нарушаването на правилата и модернизирането на монархията”.

„Аз ще бъда ваш ангел пазител, ще бъда винаги до вас. Ще има много трудности пред вас, но факта, че Меган е бивша актриса ще й помогне да преодолее това, а и тя е много силна личност и ще помогне на Хари във всичко. Тя дори е много по-упорита от него”, казала Лейди Ди от гроба.

Тери и Линда казаха, че принцеса Даяна разкрива, че бракът на кралските птички ще оцелее в каквито и да е трудности и дори скоро ще имат наследници.

„Виждам поне две деца. Вие ще бъдете любящи и отдадени родители”, казала още Лейди Ди.

В края на сесията принцесата споделила още пред близначките, че е „присъствала” на сватбата на Хари и Меган и тя е била „божествена и красива във всяко едно отношение”.