Любимата на Роналдо с първи думи, след като звездата бе обвинен в изнасилване

Джорджина Родригес открито защити приятеля си и голяма звезда на Ювентус Кристиано Роналдо, който бе обвинен от 34-годишната американка Катрин Майорга, че я е изнасилил през юни 2009 година в Лас Вегас малко след трансфера му от Манчестър Юнайтед в Реал (Мадрид). Тази история разпространи немското списание „Шпигел“, което твърди, че има оригинален документ на извънсъдебното споразумение, което Роналдо и Майорга са подписал, а след това португалецът е платил 375 хиляди долара на американката. Майорга пък трябвало никога да не говори за случилото се. Самият португалец отрече всичко това.

„Ти винаги успяваш да превърнеш препятствията, които са пред теб, в сила и мотивация да покажеш колко си велик. Благодаря ти, че ни караш да се наслаждаваме на всеки мач. Обичам те“, написа Джорджина Родригес на профила си в „Инстаграм“, защитавайки любимия си.

„Изпратихме писмени въпроси, на които не получихме отговори. Никой не ни е съдил за предишни новини, свързани с Роналдо“, заяви заместник-главният редактор на немското списание Алфред Вайнцерл във връзка с това, че са търсили португалеца преди публикуването на материала.