Начало Свободно време Шеф Ангелов се разплака пред Гала заради доведената си щерка (ВИДЕО)

Шеф Ангелов се разплака пред Гала заради доведената си щерка (ВИДЕО)

Водещият на световноизвестният кулинарен формат за професионалисти Hell’s Kitchen шеф Виктор Ангелов гостува в „На кафе“ по Нова телевизия, където презентира най-новата си бизнес идея, разказа как възпитава децата си и дали женското царство вкъщи взима надмощие.

Най-емоционалният момент за кулинарния перфекционист дойде, когато едно от децата му го изненада с трогателно видео в ефира на предаването.

„Горда съм, че той ме е отгледал, въпреки понякога да сме имали различия. Вики е много грижовен, обичлив и целеустремен и винаги е държал с брат ми да завършим образованието си в чужбина. Искам да му благодаря много, че станах част от семейния бизнес и съм горда от този факт. Може да разчита на мен за всичко“- доведената му дъщеря Ива.

„Умеете да разплаквате хора в предаването си! Обичам децата си… И двамата надминаха очакванията ми. И като мениджърски подход, и като енергия“, сподели с навлажнени очи шеф Ангелов на Гала.

Освен всичките си професионални проекти, шеф Ангелов се е заел и с мисията да върне типичната българска кухня, но в стрийт вариант и с високо качество – автентични кюфтета и кебапчета от телешко, свинско и агнешко, истинска лимонада и домашна лютеница.