Вижте в какъв лукс и охолство живеят двама от най-опасните автобандити в страната (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Появиха се ексклузивни снимки, на които ясно се вижда в какъв лукс живеят двама от най-опасните бандити в България Светослав Петков – Лъвицата и Георги Воденичаров – Кико.

Двамата са сочени за най-маститите автоджамбази, които задигат с огромен професионализъм скъпи возила за над 50 000 лева.

Миналата седмица, след светкавична спецакция на полицаите от Генерална дирекция Национална полиция, Кико бе заловен на местопрестъплението, докато се опитваше да открадне джип БМВ чисто нов модел. При ареста джамбазинът оказа съпротива, а шефът му Лъвицата успя да избяга с друг джип Мерцедес.


Георги Воденичаров – Кико

Миналия четвъртък Софийски районен съд пусна Воденичаров със скандалната мярка за неотклонение – парична гаранция от 3 000. Както медията писа, това е смешна сума за бандита, защото тези пари той ги изкарва буквално за часове.

БЛИЦ научи, че Кико и Лъвицата изкарват близо 300 000 лева на месец от кражби на луксозни автомобили. Двамата имат офшорни сметки в на някои от най-топлите места като Кайманските острови и демонстрират начин на живот, достоен за арабски шейхове. Те се придвижват с возила за по над 200 бона!

Кико живее в тузарски комплекс Flora Park, който се намира на столичния булевард „България“ и разполага с екстри от най-високо качество.

Вижте къде се подвизава Воденичаров:


Комплекс Flora Park в София

А това е и една от колите на Кико – Ауди S8

Светослав Петков – Лъвицата живее в огромен палат в квартал „Симеоново“ над друг тузарски комплекс „Макси“. Едно от возилата му е Мерцедес МЛ, модел AMG 63 (на снимката отдолу). Цената на този джип варира около 150 000 лева.


Къщата му е опасана цялата с камери и е скрита от огромни огради, като зандан.

В четвъртък в 10:00 часа в Софийски градски съд е мярката за неотклонение на Кико, като този път очакванията на обществото са магистратите да проявят здрав разум и да го оставят зад решетките.