Аня Пенчева се притесни сериозно за щерка си! Актрисата натиска Пипи да… 

Аня Пенчева сериозно натиска щерка си Петя да се жени. Вече повече от година водещата на bTV има сериозна връзка с поета Илиян Любомиров, известен и с артистичния си псевдоним Августин Господинов, и двамата дори живеят в общо жилище.

Журналистката обаче не мислела да вдига сватба, което било огромното желание на нейната майка, пише „Уикенд“.

Аня била луда по новия си зет. Той имал подход към тъща си и бързо успял да ѝ влезе под кожата. Тя смятала, че момчето, което в момента е ководещ в предаването На кафе, е идеално за дъщеря ѝ – умно, възпитано, внимателно и перспективно. Ето защо вече месеци наред правела на дъщеря си намеци, че е време да се омъжи за него.

Пипи обаче не бързала със сватбата. Тя все още живеела с идеята, че работата е най-важното нещо в живота ѝ и че има още много време пред себе си, за да създава семейство и деца.

Майка ѝ обичала да я отрезвява и да ѝ напомня, че на вече 34 години хич не е малка. Скоро можело да се окаже късно за раждане, а Илиян искал цели три деца от нея.

Самата Аня има горчив опит с трудно забременяване и се притеснявала, че щерка й може да върви по нейните стъпки. Петя Дикова има хашимото, което прави износването на едно бебе сложна задача.