Начало Новините днес От последните минути! Община Русе взе много важно решение след бруталното убийство...

От последните минути! Община Русе взе много важно решение след бруталното убийство на Виктория! 

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният прокурор на Републиката Сотир Цацаров вече са пристигнали в Русе. В момента те са на заседание заедно с полицаи, криминалисти и други представители на прокуратурата.

По-късно се очаква да бъде направено изявление.

След убийството от Община Русе са взели мерки. На мястото където се случи трагедията ще бъде поставено осветление. Очаква се общината да се организира да постави и видеонаблюдение.

Припомняме, че на 6 октомври в обрасла с растителност зона бе открито тялото на В.М., която е била административен ръководител на русенската телевизия TVN и водещa на предаване. 30-годишната жена е била изнасилена и убита, като смъртта е била причинена от удари в главата и задушаване. Извършени са огледи и претърсвания, иззет е автомобилът ѝ, разпитват се свидетели. До този момент няма задържан по случая.

Към момента полицията работи по всички възможни версии. Униформените продължават да събират доказателства, извършват се различни експертизи. Адвокат Марковски по-рано днес разкри любопитни неща от разследването и заяви как всъщност много лесно може да се разбере дали убиецът е близък на жертвата и дали деянието е предумишлено.