Този дядо беше с кръвна захар 29, опита да я свали с лекарства, но нищо! Ето каткво го накара да чувства като младеж, а и отслабна 25кг

След диагнозата му хипертония и диабет преди няколко години, този човек реши да избегне обичайните методи на лечение и да потърси лечение в природата.

Той открива диабета си случайно. В действителност, той постоянно се чувства жаден и когато си пуска изследване на кръвта, неговите резултати на кръвната захар показват, че нивото на захар в кръвта му е много високо- 29, което означава, че панкреасът вече не функционира правилно. Предписана му е терапия с инсулин, но също така започна и да се упражнява през този период.

Нито хапчетата, или повишената физическа активност обаче, не се дават никакви подобрени резултати. Състоянието му всъщност само се влошава. Неговите триглицеридите се увеличават до 16 и неговото налягане средно 150/100.

След това той решава да започне нова глава в живота си. Това било вечерта на Нова година, докато гледал предаването „На ръба на науката“, където бил гост, д-р Джон Айдръм, човек, който консумира изключително сурови храни в продължение на 12 години. След като гледа шоуто, той решава да опита този метод.

Първата седмица било най-трудно, среща много изкушения. Успешно оцелял седмицата и положителните резултати скоро се забелязали-кръвната му захар спада до 5 .

Излишно е да казва, че е изненадан, защото той по-рано трябвало да взема много лекарства за контрол и намаляване на кръвната захар. След това той спрял употребата на инсулин, защото новият му диетичен режим не позволява да се увеличи нивото на кръвната захар. Като бонус, той започва да отслабва и загубил около 6 кг за по-малко от месец. Неговата загуба на тегло не спира дотук.

В продължение на четири месеца, отслабва повече от 25 килограма, кръвното му е 120/70 и неговите нива на триглицериди били 1.4. Той става един напълно нов човек. Не взимаълекарства иъникога не се е чувствал по-здрав и щастлив.

Какво ви трябва:

– 5 банан
– 2 ябълки
– 2 кивита
– шепа зеле

Какво да направите:

Добре смесете всички съставки в блендер и след това добавете към сместа  половин литър вода. Пийте половин сок  веднага на сутринта, а другата половина през деня.

Допълнителни съвети:

Спазването на тази диета изисква да ядете изобилие от пресни плодове и зеленчуци. Риба тон също се препоръчва, тъй като тя съдържа много витамин В12. Това е един от основните витамини за правилното функциониране на тялото.